Ένα μοναδικό συλλεκτικό έργο για να γνωρίσετε την ιδιαίτερη απόλαυση της γραφής
Διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο
Η απόλαυση 
της Καλής 
γραφής
H ιδιαίτερη απόλαυση της Καλής Γραφής
Γιατί άραγε πολλοί μεγάλοι συγγραφείς επιμένουν να γράφουν τον πρώτο σχεδιασμό των κειμένων τους με πένες; Πολλοί μάλιστα έχουν εξομολογηθεί ότι επιλέγουν διαφορετική πένα για κάθε κεφάλαιο που ξεκινούν να γράφουν. Το ίδιο όμως θα πουν και πολλοί άλλοι, από ακαδημαϊκούς και επιστήμονες, μέχρι επιχειρηματίες και κάθε είδους επαγγελματίες που έχουν πάθος για την καλή γραφή και διαθέτουν τη δική τους συλλογή από πένες. 
Η έλξη της πένας και της καλής γραφής πηγάζει από την απόλαυση της δημιουργίας ενός κειμένου σε ένα λευκό χαρτί. Πολλοί αντιμετωπίζουν τη γραφή ως μια ιδιαίτερη τέχνη, μια δημιουργία ενός καλλιτεχνήματος, μια ζωγραφική με γράμματα – και όταν η σελίδα γεμίζει, κάθονται και τη βλέπουν σαν να είναι πίνακας ζωγραφικής. Το αποτέλεσμα είναι ευεξία που πηγάζει από τη χαρά της δημιουργίας. 
Σήμερα, στην εποχή των οθονών αφής, των πληκτρολογίων και των στυλό διαρκείας, η γραφή με πένα παραμένει μια μεγάλη αγάπη που μπορεί να μας δώσει μεγάλη απόλαυση και να μας οδηγήσει σε μοναδικές δημιουργίες κειμένων. 
Η συλλογή 40 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΕΝΕΣ αποτελείται από 40 τεύχη με μοναδικές ιστορίες για τη Γραφή, μαζί με 40 θαυμαστές πένες, καθεμία με τον χαρακτήρα της και έτοιμη να προσαρμοστεί στο χέρι του ιδιοκτήτη της. Για τους φανατικούς είναι αντικείμενα πόθου, ένα περιζήτητο προσωπικό απόκτημα, αλλά και ρομαντικό όργανο δημιουργίας. 
Όλες οι πένες είναι βασισμένες σε παραδοσιακά σχέδια και είναι κατασκευασμένες με σύγχρονες τεχνολογίες και υλικά, έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και εξαιρετική ποιότητα γραφής.
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΘΗΚΗ - ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ

 Μια συλλογή από πένες είναι πολύ καλύτερη όταν έχει τη θήκη της!
Η θήκη της συλλογής είναι ξύλινη, διαθέτει 3 συρτάρια που έχουν υποδοχέςαπό απαλό υλικό, ενώ το πρώτο συρτάρι είναι καιεκθετήριο, καθώς η πάνω πλευρά της θήκης είναι ένα ξύλινο πλαίσιο με γυαλί.
ΜΟΝΟ 49,95€
Μαζί με κάθε πένα ένα εκπληκτικό τεύχος με πλούσιο περιεχόμενο
ΙΣΤΟΡΙΑ 
ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 

Διατρέξτε όλα τα στάδια μιας από τις σπουδαιότερες ανθρώπινες εφευρέσεις, της γραφής, και παρακολουθήστε την εξέλιξή της σε παλαιούς ή μακρινούς πολιτισμούς, έτσι ώστε να είστε σε θέση να αποκρυπτογραφήσετε όλες τις εκφράσεις που συγκροτούν το τεράστιο έργο της γραπτής παράδοσης.
Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ 
ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 

Στο τμήμα αυτό θα γνωρίσουμε λεπτομερώς 40 μορφές της ιστορίας της λογοτεχνίας όλων των ειδών, παλαιότερες και σύγχρονες, που μας συναρπάζουν με τα μεγάλα έργα και τα μυθιστορήματά τους.
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ 
Μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων γύρω γύρω από την τέχνη της πένας, για να γνωρίσετε τις απαρχές της, τις πιό μυθικές μάρκες και όλες τις πένες που έγραψαν ιστορία.